Våre merker

Båtmerker

River Boats

River Boats- små båter, store gleder! River Boats har siden 1995 levert over 10.000 båter til fornøyde kunder innen en rekke bruksområder og marked. Med stadig økende eksportandel er nå bedriften representert på følgende marked; Norge. Sverige, Finland, Storbritannina, Tyskland, Russland, Hong Kong og Nederland m.fl.

Terhi

Terhi produseres i Finland og fyller 50 år i 2022 ! Siden 1972 har fabrikken i Finland produsert nærmere 230.000 båter. Terhi er et trygt valg enten du skal ha en robåt eller motorbåt. I 50 år har Terhi skapt holdbare, lette båter i ABS-plast som passer i både fersk- og saltvann.

Safter Marine

Safter Marine er et båtbyggingsfirma som har bygget lystbåter med lidenskap siden begynnelsen av 2000-tallet. Selskapet kombinerer sin dynamiske evne og entusiastiske holdning for produksjon av kvalitetsbåter som muliggjorde “Safter” -merket å ha en god anerkjennelse blant båt elskere.

Motormerker

Honda Marine

Honda Marine har påhengsmotorer i hele spekteret – fra 2,3 til 250 hk. Hondas motorer er kjent for sin holdbarhet, pålitelighet, høy ytelse kombinert med lav vekt, lave utslipp – og markedets beste garanti på hele 6 år.

Tohatsu

Tohatsu leverer moderne, driftssikre og stillegående firetaktere, og fortsetter samtidig å produsere totaktere til land de etterspørres i.